keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Peikkoja ja toukka

Tuollaista norsunauhaa pieni pala, kiva yksityiskohta mielestäni :)

Toukka-applikaatioon pääsi resoria ja vanha tyynynliina. Kaksipuolisen liimaharson avulla tämäkin tehty. Silmät ja suu toukalle kirjailtu koneella.

Valmiit toukka-haalarihousut! Kangas Eurokankaan palalaareista, resori ja norsunauha paikallisesta kangaskaupasta. Kaava sama hyväksihavaittu Ottobren malli, sama kuin myyrä- ja kissahousuissa.

Tämä nauha on tavallista puuvillanauhaa jota saa ihan marketeistakin. Siirtokuvapaperille peilikuvana tulostettu teksti silitetty nauhaan kiinni ja avot! :)

Myllymuksujen peikkojoustofroteesta tein pojalle joululahjaksi kylpytakin (täytynee laittaa siitä kuvaa myöhemmin). Kangasta jäi vielä sopivasti pariin työhön. Ihan peruspaita, kaavat Ottobren. Itse tykkään, sopii hyvin yhteen toukkahaalarin kanssa.

Tähän päätin kokeilla tuota sydännauhaa, vähän harjoittelunvaraa löytyy ;)

Ja vielä myssy. Tämänkin kaavat Ottobren. Peikkojoustista ja vuoritettu samalla joustofroteella joista on haalarihousut ja peikkopaidan hihatkin tehty. Resori myös samaa. Jonkinlainen neppari tai kiinnityssysteemi täytynee tuohon vielä keksiä.

Laittanen myöhemmin paremmin kuvaa asukokonaisuudesta, sitten kun "joku" on meillä siivonnut ja kun poika suostuu malliksi ;)

1 kommentti:

  1. Ompa hauska toukka! ja kivoja on muutkin työt :) Aiemmin lähettämäsi myyrähaalaritkin aivan huiput!

    VastaaPoista