tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kärpäsiä





Äitiä kevättää. Puuvillaisesta kärpäskankaasta tuli resoreilla höystetyt housut. Tuon kankaan ostin aikoinaan siksi, että muka tekisin siitä pinnasängyn reunapehmusteen, vaan teinkös? Vauva ehti syntyä eikä siinä hormonimylläkässä kärpäset pinnasängyssä tuntuneetkaan enää ollenkaan kivalta idealta. =) Reilu yksivuotiaan keväthousuissa tuo kangas toimii mielestäni hyvin, eikä resorien ansiosta ole käytössä liian "tönkkö".

Paita trikoota ja siihen applikoin samanlaisen siivekkään kuin pöksyissä. Applikaatiossa puuvillaa, trikoota, tekstiilitussia sekä kangasväriä. Tästä asusta tykkään! =)

Hihkaiskaa joku joka tietää miten nuo kuvat saisi tähän vähän isompina! =)

2 kommenttia:

  1. Juniorilla komia hymy!
    ..ja varmahan nua verhakki on vertaansa vailla ja tairokkahasti tehty, ,mutta ku mä raukka en niitten päälle mitään ymmärrä, niin osaa sitten paremmin kehuakkaan! HIANUA! t:PaPu

    VastaaPoista
  2. Ainakin allekirjoittanut saa kuvien kokoa suurennettua laittamalla kuvan liittämisen jälkeen kirjoitustilassa hiiren kuvan kohdalle ja painamalla oikeaa näppäintä, jolloin kuvan alareunaan avautu valikko, josta voi valita kuvan koon (pieni-erittäin suuri tai jotain...) ja asettelun (oikea/vasen/keskellä)

    VastaaPoista