tiistai 16. maaliskuuta 2010





Ensimmäinen kuva on siitä vanhemmasta avokadosta, kesä elvyttänee sitä tuosta sitten vielä. Toisena bataatti, saa nähdä lähteekö kasvuun =) Viimeksi siihen tuli joitain ötököitä jotka saastuttivat myös munakoisot, tänä vuonna tiedän sit ajoissa heittää koko bataatin pois jos sama uhkaa. Ei niin ötököihin tepsinyt edes "ei ötököitä puutarhassa".
Viimeisenä kuva koulimista odottavista paprikoista.
Tuossa päivällä kun meinasin ottaa tomaatin taimista parempia kuvia huomasin et olivat aivan kuivuudesta nääkähtäneitä, ja yleensä en koskaan unohda taimiani kastella! Nyt on vissiin ollut paljon muuta mielessä. No, onneksi niistä kaksi näyttäisi vielä elpyvän.

4 kommenttia:

  1. Kiva että muillakin on paprikat vielä tälllaisia ruippanoita, itellä ovat kärsineet niin huonosta hoidostakin että hui... Kumasti tuntuvat alkavan nyt jo elpyä kun aurinko on paistanut, eilen saivat vähän uutta multatilaakin juurilleen, tosi vähän itseasiassa mutta kuitenkin. Pitää alkaa kohta lannoittamaan vähän enemmän ja katsella tosissaan isompia purkkeja. Hyviä niistä tulee vaikka nyt näyttöisi miltä, näin minä jaksan vielä uskoa :)

    VastaaPoista
  2. Sama juttu noiden trooppisten kasvien kanssa...punkit syö ne aina!

    VastaaPoista
  3. Minulla on tarkoitus saada tomaatit ja chilit itämään viikonloppuna, mutta sinulla on hienolla mallilla taimet. Tuo bataatti näyttää kyllä hausklta iha noinkin :)

    VastaaPoista
  4. Oi, kun sinulla on hienosti lähtenyt tuo avokado ja muutenkin taimet kukoistavat, kade! :)
    Ensi viikon projektina minulla onkin taimikasvatuksen aloittaminen vihdoin..

    VastaaPoista