tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kesäistä?

En saa nukuttua joten päivittelenpä tätä. Yötyöläinen kun oon, tahtoo rytmi vapaillakin olla vähän eri kuin "normaalisti", mitä se sitten lieneekään. Tänään en ehtinyt vierailla äidin luona sairaalassa, puhelun täytyi riittää. Ensin siivoskelin ja kokkailin pojan kanssa kotona ja kun mies tuli töistä lähdin hoitelemaan äidin asioita, makselemaan laskujaan ja hoitamaan äidin koiraa yms käytännön asioita.

Loppuilta otettiin ihan rennosti kotona, käytiin koko poppoo mun kasvimaalla (joka sijaitsee muutaman kilsan päässä tästä kotoa), ja sitten uimaan. Oli eka kerta Joonalle kunnolla kastautua luonnonveteen kun on tähän asti lähinnä kahlaillut :) Ja kyllä tykkäsi, ei olisi poiskaan tahtonut vaikka selvästi jo kylmäkin tuli.

Huomenna sitten äitiä katsomaan. Paljon enemmän tahtoisin äidin kanssa olla, mutta aika ei riitä kun on pakko omatkin asiat hoitaa, koti, perhe ja työ. Lisäksi ne äidin käytännön asiat. Niissä kyllä onneksi auttaa isäkin paljon ja käy mm. lenkittämässä äidin koiran päivittäin.

Joskus olisi myös rentouttavaa voida tehdä ompeluksia sun muita käsitöitä, sekä kasvimaata hoitaa, siinäkin puuhaa riittäisi, oon osan käytävistä kattanut tuollaisella lastulla ja sen alla on maisemointikangasta tai sanomalehteä.

Ystäviä ja kavereitakaan en oikein ole ehtinyt tapaamaan, vaan onneksi on puhelin keksitty. Aika aikaansa kutakin, sanotaan.

Parin viikon päästä olisi seuraava sytostaattihoito. Ensimmäisen kerran sai noin viikko sitten. Nyt ei saisi äidin vointi ollenkaan enää laskea tai hoitoja ei voida jatkaa, sanoi syöpälääkäri :( Kädet nyt kyynärpäitä myöden ristissä, että toivoa vielä olisi.

Eilis illan ompelinkin sitten "simona". Virheitä tein mutta ai että teki hyvää :)













Myssyä ja paitaa... :D









Parit trikookankaiset kesäpökät...







Lähikuvaa Pingusta. Aika kakkaa siksakkia tuo mun halpiskone tekee, en saa paljon tämän siistimpää jälkeä. No, ehkä saan joskus hankittua vähän paremman koneen. Ja saumurin, se se vasta olisikin jotain! :)






Tämä paita on ostettu kaupasta, mutta kaipasi piristystä. Pyysin miestä piirtämään jotain, hällä kun on aika persoonallinen piirustustyyli. Piirsi pingviinin jonka sitten applikoin paitaan, aika symppis kaveri vai mitä ;)






Tämä kuva kasvimaalta on kyllä jo reilun viikon vanha, nuo herneet on kasvaneet aika huimasti sinä aikana, ja aloittelevat lupaavasti kukintaansa, nam. Ja hyvin itävät nuo retiisitkin jo, joille tuossa kylvövakoa kastelen :)

2 kommenttia:

  1. Tuo pingviini on aivan loistava :D Osaisipa itsekkin piirtää.
    Jaa vai oot sinäkin palstalta, ei hajuakaan kuka :D Ehkä joskus törmätään siellä niin paljasta sitten :)

    VastaaPoista